Lampwrights Forum

Lampwrights Forum (http://www.lampwrights.com/index.php)
-   vBulletin Wordpress Bridge (http://www.lampwrights.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Wordpress 3.3 not compatible (http://www.lampwrights.com/showthread.php?t=261)

djvdthemaster 12-14-2011 03:39 AM

Wordpress 3.3 not compatible
 
Hello,

just to let you guys know, it's been working great with vb 3.2.1 and vb 4.1.8 for a pretty while now. Accidentaly updated my wp install to 3.3 and it won't login anymore, just refreshes the page without logging it.
I'm glad I made a backup before, so for now I restored 3.2.1 !



Regards and thanks for this great product,
Daniel

dlx 12-16-2011 09:18 PM

Me 2.

This is the error:
Fatal error: Call to undefined function _fill_user() in /var/www/vhosts/******/httpdocs/wp-content/plugins/vbbridge/vbbridge.php on line 593

dlx 12-16-2011 09:25 PM

I've just hidden in 593 line " _fill_user( $user );" of vbbrdige.php but i'm not really sure that's solution...

creativepart 12-20-2011 04:25 PM

I upgraded to WP 3.3 on my DEV website and thought the VB Bridge was working. It wasn't. But since I didn't figure that out at the time I went ahead and updated my PRODUCTION website to 3.3.

Now I'm stuck. VB users are not mapped over to their roles on WP.

Jeff 12-20-2011 06:46 PM

1 Attachment(s)
I see that they have made a change on how they handle users in their WP_User class.. Fortunately PHP lets you overload methods so I think I have figured out a work around. I have only tested this for a little bit, but I believe it works..

Understand that I took some time out of a pretty busy schedule to try and fix this, for free, so if you could PLEASE report back if this fixes the issue you are having with WP 3.3 that would be great.

See attached text file for code replacements and additions.. There are only two)

dlx 12-21-2011 07:29 AM

1 Attachment(s)
I've reload with your change, but the problem doesn't change.

Look attack files:

vbloader.txt attached
http://www.diablo-3.it/vbbridge.txt



Thanks and good job

Jeff 12-21-2011 08:21 AM

Did you make the change to vbbridge.php too?

dlx 12-21-2011 08:59 AM

yes, here: http://www.diablo-3.it/vbbridge.txt

Jeff 12-21-2011 10:11 AM

DLX, I believe you are having a completely different issue than everyone else. Just comment out that line and you should be fine.

creativepart 12-21-2011 10:33 AM

I haven't been able to get this to work. But I have been able to downgrade WP back to 3.2.1. It's easy.

Just over-write the wp-admin and wp-includes folders and all the root WP folder files EXCEPT wp-config with 3.2.1 files.
Log in to admin and you will probably get an "Upgrade Database" prompt. Just click OK.

Everything works again.

Jeff 12-21-2011 10:33 AM

What happens when you add the code?

creativepart 12-21-2011 10:35 AM

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 969)
What happens when you add the code?

Nothing changes. The bridge is still not bridging with WP 3.3.

Jeff 12-21-2011 10:35 AM

Quote:

Originally Posted by creativepart (Post 970)
Nothing changes. The bridge is still not bridging.

How have you determined that?

creativepart 12-21-2011 10:37 AM

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 971)
How have you determined that?

Made the code changes. Activated the plugin and users from VB login are not recognized.

Jeff 12-21-2011 10:39 AM

Hmm, you are using version 10.0.8 of the plugin right?

creativepart 12-21-2011 10:52 AM

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 973)
Hmm, you are using version 10.0.8 of the plugin right?

Yep, downloaded it yesterday before I applied the patch txt.

Jeff 12-21-2011 10:53 AM

Hmm, beats me, seems to be working perfectly on my install..

creativepart 12-21-2011 10:59 AM

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 975)
Hmm, beats me, seems to be working perfectly on my install..

Perhaps we're not installing the patch consistently. How about updating the 2 files to what you have that works? And let us test that.

Jeff 12-21-2011 11:02 AM

Did you check the email I sent you last night? ;)

creativepart 12-21-2011 11:04 AM

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 977)
Did you check the email I sent you last night? ;)

I didn't get anything. What did you send?


All times are GMT -4. The time now is 07:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.